Acesta sunt EU 🙂

Salutari eu sunt Alexandru, mai jos o sa spun cateva cuvinde despre mine.

Va multumesc foarte mult pentru ca ati avut timp sa explorati munca mea si sa stiti ceva mai mult despre mine. Asi fi încântat sa va întâlnesc si sa va împartatasesc mai mult despre munca mea la sediul din Pitesti aproape de centrul orasului.

Cred ca cea mai buna modalitate de a ma prezenta si de a-mi împartasi dragostea  este sa o fac prin fotografiile mele. Nu am fost niciodata foarte bun la cuvinte, asa ca a fost o oportunitate sa vorbesc prin fotografiile mele de nunta si de botez cat si de familie.

Am parcurs mai multe etape în viata mea, de la un sportiv tânar la un calator în strainatate, la un grafician in publicitate care munceste cu pasiune. Momentul în care mi-am cumparat prima mea camera a fost momentul în care totul a devenit mai clar pentru pasiunea mea despre fotografie. Am inceput sa fotografiez tot ce imi iesea in cale, de la fluturi la floricele, copiii in parc in timp ce se jucau cu familia lor, pana la apusul de soare. Cu 4 ani ani în urma m-am reântâlnit cu un prieten vechi pe nume Sergiu care facea fotografie de nunta la un alt nivel, dupa câteva discutii cu el a spus „Alex nu vrei sa mergi cu mine la evenimentele mele pentru a invata mai bine” , atit a fost si nu am stat pe gânduri si am spun un mare DA. Sunt îndragostit de aceasta arta si ma ambitionez sa fac totul asa cum trebuie si sa tin pasul la un nivel cât mai înalt.

În ultimii ani ca fotograf de eveniment, am fost privilegiat sa am ocazia de a fi invitat în vieti incredibile ale oamenilor si de a-mi spune povestile lor. De la prima îmbratisare a mamei cu copilul nou-nascut la doi îndragodtiti mergând pe drumul fericirii lor,am gasit momente care te fac sa zâmbesti, sa-ti aduca o lacrima in ochi, a fost întotdeauna scopul muncii mele.

Regula mea este simpla: Daca imaginile de la nunta ta te fac sa zâmbesti, sa radem sau sa plangem, mi-am facut bine treaba. Totul este important în ziua nuntii tale, dar dupa ziua nuntii cel mai important lucru care va ajuta sa retraiti si sa savurati aceste momente pentru totdeauna capturate sub forma unor imagini minunate. Îmi place sa surprind fiecare moment emotionant care se întâmpla, deoarece acestea sunt fotografiile care împartatsesc o poveste si vor aduce înapoi acele sentimente calde, indiferent cât de vechi sunt imaginile.

Sunt mândru de mine :D, deoarece clientii mei si-au pus increderea in mine,  m-au lasat în viata lor personala si mi-au permis sa surprind momentele lor intime si sa le creez amintiri minunate. În acest proces de captare si creare, mi-am facut prieteni de-a lungul anilor de fotograf de nunta.

Va multumesc ca ati avut timp sa cititi poveste mea. Va rog sa va alaturati în aceasta calatorie creativa pentru a discuta cum putem face ziua ta speciala sa fie memorabila.

Va rog sa folositi formularul de contact pentru a putea comunica!

Mi-ar placea sa va cunosc si sa aud mai multe despre povestea voastra!